De wereld is simpel

De wereld is simpel. Islam is geen ras dus wij zijn geen racisten, maar we willen wel meteen een signalement hebben van een schutter in Parijs. Want het zou wel eens islamitisch terrorisme kunnen zijn. Kennelijk is islam dus stiekem tóch iets wat je aan iemands uiterlijk kunt zien. Slecht nieuws voor Arnoud van Doorn en Nourdeen Wildeman.

En waarom willen we meteen weten of zo’n schutter een bruine aap was Noord-Afrikaans uiterlijk had? Om te voorkomen dat het doodgezwegen wordt. U weet dat islamitische terreuraanslagen door de mainstream media en de autoriteiten allemaal in de doofpot worden gestopt. Daarom liepen al die regeringsleiders zwijgend in optocht door Parijs en stonden de foto’s ervan wereldwijd op alle voorpagina’s. Daarom ging heel Brussel live voor het oog van alle televisiezenders dagenlang op slot. Daarom weten ze tot in fucking Polynesië wat Le Bataclan is. Want we mogen het allemaal niet weten van de msm en de polletiek.

Als daarentegen Jan Roos iets roept over bedreiging, dan vragen ze mij of ik redenen heb om te twijfelen aan zijn woorden. Wat? Jazeker heb ik die, maar waar is nu ineens al die achterdocht gebleven? Hij doet – alweer – geen aangifte, hoewel hij zegt dat zijn kinderen op school beveiligd worden. Er is natuurlijk geen journalist die het checkt, want ga maar eens uitzoeken waar die kids op school gaan. Dat alleen al is genoeg om je de woede van Roos’ fans op de hals te halen. En, joh! Toeval! Maandag begint de Geenpeil-eindcampagne. Ook dat is zo’n feitje waar geen journalist melding van maakt. Alleen Retecool legt het verband.

De wereld is simpel. Als een universiteit besluit om een tijdschrift tijdens de open dagen uit de schappen te halen wegens een afbeelding van blote borsten, dan heeft dat met de islam te maken (Bosma linkt, voor wie niet de vrijheid heeft hem te volgen, hier naartoe). Al kent Nederland een lange, slepende geschiedenis van inheemse types die vanwege inheemse overtuigingen iets tegen bloot hebben. Al protesteert de kersverse hoofdredacteur Altan Erdogan (of Erdoğan, zo u wilt) tegen de censuur. Het maakt niet uit, want censuur is islam (en bij de PVV weten ze alles van censuur).

De wereld is simpel. Maar begrijpt u hem nog?

Advertisements