Damals wie Heute

Beste Hans Jansen,

Leuk stukje weer op GeenStijl. Denk nu niet dat ik in de val ga trappen en lange geschiedkundige verhandelingen over de Wannsee-conferentie ga schrijven om je ongelijk aan te tonen, want de kleine Leute die GeenStijl lezen, willen dat allemaal toch niet lezen en nog minder geloven.

Luister, Jansen. Je bent beoogd Europees parlementslid voor een partij die het Marokkanenprobleem in de Tweede Kamer heeft geagendeerd. Dat verschrikkelijke woord is in het Duits Marokkanerfrage. Ik zou als ik jou was, voordat ik begon over wie toch de Endlösung der Judenfrage zou hebben veroorzaakt, eerst bedanken voor de twijfelachtige eer om voor de PVV naar Brussel te gaan.

Want kijk eens, Jansen. Je hoort bij een partij die de islam minachtend een woestijngeloof noemt. In het Duits is woestijngeloof Wüstenreligion. Het Duits, dat ook de termen Waldvolk en Wüstenvolk kent. Dus als ik jou was, zou ik voordat ik over de Groot-Moefti van Weetikveel begon, me eerst met het grootst mogelijke misbaar distantiëren van deze eenmansclub.

Snap je, Jansen, je maakt deel uit van een beweging die alle malheur van de kleine man ophangt aan één minderheidsgroep. De moslims, en in het bijzonder de Marokkanen, worden voorgesteld als zijnde het grootste ongeluk dat ons land heeft getroffen. Ongeluk is in het Duits Unglück. Tsja. Je weet al waar dit naartoe gaat, natuurlijk. Dus als ik jou was, zou ik voordat ik over de schuld van de moslims aan de grootste misdaad in de geschiedenis begon, eerst alle documenten die jou aan de PVV zouden kunnen koppelen, verbranden en de as door de WC spoelen, met een fikse scheut gootsteenontstopper er achteraan.

Want zie, Jansen. Je leider wil graag samenwerken met het Vlaams Belang van Filip de Winter en Gerolf Annemans. Twee mensen die de eigenaardige neiging hebben om de laatste eer te willen bewijzen aan Belgische landverraders die bij de SS hebben gediend. Hij kan het uitstekend vinden met de mensen van Front National, de partij die als erevoorzitter een man heeft die die hele Holocaust waar jij je zo druk om lijkt te maken, een detail van de geschiedenis noemde. Als onderdeel van een uitgekiende antisemitische strategie.

Dus, Jansen. Voordat ik, als ik jou was, mijn scheur zou opentrekken over een bezoekje van een enkele islamitische leider aan Hitler, zou ik gewoon besluiten mijn grote smoel te houden.

Rob van Kan

Advertisements

4 Comments

Comments are closed.