En dat is racistisch?

Natuurlijk is Nederland niet racistisch. Negers, rifapen, spleetogen, moelanders en pinda’s zijn hartstikke welkom in ons mooie landje. Ze mogen zelfs zeuren over van alles en nog wat. Echt waar. Afshin Ellian, Yernaz Ramataursing, Ebru Umar, Ehsan Jami, Nausicaa Marbe, Ayaan Hirsi Ali: riemen vol schreven en schrijven ze over ons land en wat er allemaal niet aan klopt. En dat mag gewoon hoor. Zo tolerant zijn we nou.

Maar dit zijn dan ook intelligente allochtonen, laten we wel wezen. Mensen van vreemden bloede die snappen dat je als allochtoon niet tegen de heersende moraal in moet gaan. De beste manier om aan de top te komen, is nog altijd likken naar boven en trappen naar onderen, en dat hebben ze van Timişoara tot Teheran uitstekend begrepen. En dus tikken ze hun vingers blauw over die domme allochtoontjes die het wagen om een geluid te laten horen wat de meerderheid niet horen wil.

g225822_u73450_louis_armstrong_1

Louis Armstrong zoals blanken hem het liefst zagen

Want dat is het probleem. Niet het racisme, ben je gek, dat is allemaal links gelul. Je moet het, als je een kleurtje hebt, niet wagen om in ons prachtige landje iets te zeggen wat ons niet bevalt. Rond gaan bazuinen dat Zwarte Piet racistisch is, dat doen we niet – dan moet je oprotten naar je eigen land, ook al is dat Nederland. Maar op televisie komen vertellen dat ons hoger onderwijs vol kwaadaardige linkse propaganda zit, dat mag wel. Dat vinden we mooi, zo’n nikkertje of wat is het in stropdas die netjes rechtop kan zitten en pootjes kan geven. Zo iemand schopt het bijvoorbeeld nog eens directeur van een universitair instituut, ondanks dat is aangetoond dat hij volstrekt niet in staat is om logisch te redeneren. Doet er niet toe joh, kijk ’em nou braaf elke week zijn dansje doen in de krant!

Zo zien wij onze allochtoontjes het liefst: braaf het dansje van de heersende spruitjesmoraal dansend. Dan houden we zelfs een beetje van ze – wel blijven dansen kreng. En dat is racistisch? Flikker toch op naar je thuisland man!

 

Advertisements

One Comment

  1. Ze zeggen dat nederlanders geen racisten zijn, bekijk volgende filmpje en criteria waarop iemand wordt gecontroleerd door de politie, met name mensen met een niet west germaanse blanke arische ubermensch uiterlijkheid, met andere woorden, een blanke nederland die bijvoorbeeld een bank in een buurland heeft beroofd, kan probleemloos de grens overgaan, maar een eerlijke allochtoon die bijvoorbeeld een dagje boodschappen is gaan doen in een buurland wordt er iedere keer eruit gepikt voor een grondige politiecontrole, is dit nu geen racisme, dus bij voorbaat ben je als allochtoonzijnde al een crimineel, boef, omdat je helaas niet germaans en blanke bent, dat is nou de nederlandse definitie van tolerantie en wij zijn absoluut geen racisten, ik denkt zelfs dat een blinde dit filmpje kan begrijpen, welkom in nederland, http://www.youtube.com/watch?v=QcuFWP8LuNg !

Comments are closed.