Stop de dreigende zigeunerinvasie!

Niet heel ver van mijn huis, aan de rivier de Crati, staat een Roma-kamp, dus kom me niet als een domrechtse mongool vertellen dat ik niet weet waar ik het over heb, dank u wel. Ik moet bijna elke dag wel een keer een bedelaar, aanstekerverkoper of violist stug negeren. Bij het stoplicht gaan de autoraampjes dicht, al is het veertig graden. Roma gaan bijna dagelijks door onze vuilcontainers op zoek naar vooral metaal en laten daarbij een enorme rommel achter die nooit meer iemand opruimt.

zing

Roma-jongen verkoopt zonneschermen op een druk kruispunt in Rende

Gelukkig weten we hoe het komt. Reaguurders Ommie de HaatMoker en Mark Smith van GeenStijl hebben na maandenlang onderzoek aan het Instytut Josef Mengele te Oświęcim (Polen) de genetische afwijking geïsoleerd die van de Roma zulke beruchte dieven, oplichters en bedelaars maakt. Normale Europeanen kunnen opgelucht ademhalen: onaangepast gedrag van Roma is niet het resultaat van eeuwenlange vervolging, marginalisering en pogingen tot uitroeiing. Het is dus niet zeker weer onze schuld!!1! dat de Roma geen normaal werk krijgen, niemand vertrouwen en niet in een huis willen wonen wat ze bij de volgende pogrom moeten achterlaten.

Senza titolo-2romaHet wordt steeds moeilijker voor het volkje met hun niet-NSB-vlaggen en hun er-waren-geen-Hitlergroeten om islam-is-geen-ras te blijven roepen, maar ach, dat hoeft ook eigenlijk helemaal niet meer. Geen Nederlander die zich er nog voor hoeft te schamen om racist te zijn. Integendeel! Wie dat niet is, die moet zich schamen. Wegkijkers zijn dat die uit motieven van slinkse islamozigeunisering de problemen niet willen zien.

En problemen krijgen we! Want fuck Pritt, hoe ga je dat nou doen? Roma zijn ook lichtgetint! Moet je nou bij je volgende in de politieberichten gevonden maar op valse aangifte gegronde stukje kankeren over de haatideologie van haatbaarden die op haatscooters bunkerhard roomblanke meisjes haten, of moet je vloeken op de vieze EUSSR die vieze zigeuners in vieze Mercedessen uit vieze landen haalt om hier bunkerhard roomblanke meisjes een vieze streek te leveren? Je weet het straks gewoon niet meer, het is je reinste statistiekvervuiling. Een eerlijk propagandist als Pritt kan zo zijn werk niet meer naar behoren doen.

Sluit daarom alle grenzen en zet alle Roma, Sinti, woonwagenbewoners, Frans Bauer en mensen met een huidskleur donkerder dan RAL 8025 subiet uit. Begin grootscheepse inundaties. Benoem Annabel Nanninga tot minister van Emigratiezaken en Defensie. Sluit akkoorden met Rusland voor steun tegen protesterende linksgekkies die de Blanke Criminaliteitsvrije Heilstaat willen tegenhouden. Misschien is het ook een idee om de mensen te verplichten een stukje stof van een bepaalde kleur op de kleding te naaien.

Alleen op deze manier kan Pritt ons duidelijk blijven voorschrijven wie we moeten haten. En haat, dat weten we allemaal, is de beste oplossing voor alle problemen.

Advertisements

One Comment

  1. Poeh hé! Heftig, maar sorry, ik haat de Roma en Sinti niet. Jammer GS!
    Verdiep je eerst in het volk, voordat je gaat ranten. Zo doe je dat.

Comments are closed.