Islamisering

Terwijl de Jehova’s Getuigen van de islamisering her en der blijven opduiken om hun bekende riedeltje af te steken – het verhaaltje over “de” islam als monolithisch machtsblok dat sluipenderwijs steeds meer macht krijgt in Nederland (bedoeld wordt dat er huizen worden gebouwd met een extra schoenenkastje #creepingsharia!) – heeft er niemand oog voor de échte islamisering: een fenomeen dat vooral binnen de islamitische wereld speelt.

En ik begrijp heel goed waarom. De Pritten en Niemöllers van deze wereld betalen die islamisering namelijk zelf en het grappige is dat juist die verschrikkelijke linkschmenschen, landverraders en zelfislamiseerders er veel minder aan bijdragen. Want wie per openbaar vervoer reist, of wie zijn kids in zo’n gehate bakfiets naar school rijdt, spekt de Saoedische staatskas niet.

Er is geen rechtse politicus die het aandurft om alternatieve energie aan te prijzen. Sterker nog, Wilders is faliekant tegen. Milieugekkies baden in de subsidie! toetert het verkiezingsprogramma van de PVV. Windmolens, duurzaamheid, weg ermee. Linkse hobbies. Het enige succes van de PVV is het verhogen van de maximumsnelheid in Nederland. Je zou je bijna afvragen of het geld voor Wilders’ partij uit Riyad afkomstig is, in plaats van de VS.

En wat doen ze nou met Pritt zijn geld in Saoedi-Arabië, behalve kitscherige winkelcentra bouwen en Westerse wapensystemen kopen? In Indonesië, het grootste Islamitische land ter wereld, werd lange tijd een relaxte vorm van islam aangehangen. Tot de Saoedi’s er bakken met geld naartoe begonnen te sjouwen – geld waarmee ze hun nogal intolerante Wahhabitische islam promoten. Maar niet alleen daar zijn de Saoedi’s druk bezig met islamisering – ook in Afrika zoeken ze islamitische landen op om de Enige Ware Vorm Van Het Geloof op te dringen.

Er sterven nu Franse soldaten in Mali vanwege de benzineverslaving van Henk en Ingrid, Pritt en Niemöller, Holman en Livestro. Franse soldaten, gestuurd door de sociaaldemocraat François Hollande. En Wilders, de man die Marked For Death – Islam’s War Against the West and Me schreef? Hij kneutert maar door over hoofddoekjes, gescheiden zwemuurtjes en dubbele paspoorten, en keurt elke Nederlandse militaire inzet tegen fundamentalisten resoluut af.

Nee, de volkeren die lijden onder de echte islamisering moeten het van de Nederlandse rioolrechtse bende niet hebben.

Advertisements