Stoere club

De premier van alle Nederlanders, althans van alle autochtone Nederlanders van vreemde smetten vrij, vindt de PVV een ‘stoere club‘. Hij bedoelt dat de PVV ook verantwoordelijkheid neemt, dat snap ik wel, maar dat zou sowieso normaal moeten zijn voor een partij in hun positie – en geen reden voor rare complimentjes in archaïsche jongensboekentaal.

De PVV is natuurlijk helemaal geen stoere club. De PVV is een club die gebaseerd is op angst, die verkiezingen wint door de mensen steeds banger te maken. De PVV is de partij voor mensen die met één vinger de vitrage opzij houden om de bruine buurtjes in de gaten te houden. De PVV is de partij voor mensen die denken dat Nederland kapot gaat als mensen met hoofddoekjes in een bus mogen stappen. De PVV is de partij voor mensen die islamisering zien in halalknakworstjes.

PVV’ers hebben enorm grote smoelen, maar als je in een PVV-wijkje ALLAHU AKBAR roept, hoor je meteen overal mensen naar de plee hollen. Want dat vrezen ze het meest van alles. Zoals kennissen van mij serieus wachtten op de komst van buitenaardse wezens die alles weer goed zouden maken – toevallig precies zo als zij het zelf zouden willen hebben – zo wacht de PVV’er op de islamisering. Die komt, dat staat vast, en wie schuldig zijn, dat weten ze ook alvast.

Niet dat ze daadwerkelijk iets durven doen – dat nou net weer niet. Ja, op de PVV stemmen, dat durven ze, en vanachter anonieme heldennamen de verachtelijke landverraders van links de tering schelden. Dat durven ze ook nog wel. Verder stellen ze geen fuck voor. Zouden de woeste horden uit het oosten daadwerkelijk met getrokken kromzwaarden door de straten galopperen op hun volbloeden, dan zouden we aan heel die club niks hebben. Die zitten dan al lang en breed op de WC hun darmen leeg te laten lopen.

Ik geef je te raden wie er na die fictieve islamitische revolutie voorop lopen om voor een paar rotcenten de atheïsten en vrijdenkers, de naaktlopers en homo’s, de afvalligen en godslasteraars aan Kalief Fawaz I van Nederland over te leveren. Hetzelfde laffe kutvolk dat nu het Polenmeldpunt volkladt, andersdenkenden bedreigt en zich gewillig door een paar derderangs volksmennertjes laat sturen. Stoere club? Een verzameling laffe, stiekeme, anonieme verraders is het. En daar brengt een islamitische revolutie echt geen verandering in.

Advertisements

3 Comments

  1. procentueel gesproken zijn uit nederland tweemaal zoveel joden gedeporteerd dan uit belgie, en driemaal meer dan uit frankrijk. bovendien was de nederlandse politie veel grover en fanatieker dan in andere bezette westeuropese landen. dat wat betreft de nederlandse tolerantie. nederlanders zijn niet tolerant, zijn dit nooit geweest en zullen dit voorlopig ook niet zijn. ze zijn niet tolerant, maar pragmatisch. een handelsvolk werkt altijd met de macht samen om een centje te verdienen, als ik even in het jargon blijf.

Comments are closed.