Eins, Zwei, Polizei

Edu Nandlal heeft op Kerstavond de vruchten mogen plukken van uw stemgedrag: de politie treedt tegenwoordig keihard op tegen half verlamde vliegrampoverlevenden die ‘s avonds een busje bij een woning parkeren om spullen in te laden.

Niemand had in het donker Nandlal herkend – het was een man met een licht getinte huidskleur en dan neemt de Utrechtse politie geen enkel risico meer. Eentje maar! Die kunnen ze makkelijk hebben. Eentje wel. Nou, dat heeft Nandlal geweten, hoe makkelijk dat is om een kerel met een dwarslaesie uit zijn auto te sleuren en over straat te trekken.

Ze hadden al snel door dat hij de dader niet was, zegt woordvoerder Jens nu. Desondanks moest hij toch even langs de dienstdoende arts die zijn werk bij de politie niet ziet als artsen- maar als beulswerk. Het soort arts dus wat nog wel eens in oudere films voorbij komt, meestal voorzien van veel te grote, matstalen instrumenten en een Duits of Russisch accent. Het soort arts dat niet in een politiebureau hoort te zitten, tenzij het in een cel is.

De woordvoerder zinspeelt er bovendien op dat Nandlal een kort lontje zou hebben gehad. Je wilt niet weten hoe kort mijn lontje zou zijn als ik alleen al zou zien dat agenten een gehandicapte zo zouden mishandelen. Dus Nandlal mag van mij op zo’n moment echt alles zeggen. Al wenst hij ze hartstikke dood. Veel meer kan de man ook niet doen tegen zo’n overmacht.

Maar daarvoor zou de politie begrip moeten tonen en dat is nu net iets wat ze niet mag. Begrip tonen voor misdadigers is verboten in het nieuwe Nederland dat we mede dankzij het nu ineens krokodillentranen huilende GeenStijl hebben gecreëerd. En ja, iemand die verdacht is, is al meteen een misdadiger. Ook dat is de frisse rechtse wind waar het alfabetboerende GS-volkje de vingers bij aflikt, getuige de vele foto’s van verdachten die met naam en toenaam door de drek worden getrokken op hun homepage.

Dat intens schijnheilige jankstukje zal voor Nandlal wel de kers op zijn kerststol zijn geworden. De steun van dat deel van het volk dat  “zielige negerts” normaal gesproken met de nek aankijkt, en dat schuimbekkend van de morele verontwaardiging toeziet hoe iemand op een autoraampje stompt, daar zal hij vast op hebben zitten wachten.

 

Advertisements

9 Comments

 1. ach of je blank of zwart ben maakt niet uit voor blauw gehandycapt dus spoor je niet ook al ben je voor vaderland gehandycapt geworden dan is het nog erger maar voor een sexlijn uitbater kruipt het blauw en dat heeft niets met rechts te maken maar alles met pvda en cda die hebben ons land verkwanseld

 2. Uit de diarree van de woorden van “willem” kun je juist opmaken hoe diep de stupiditeit en agressie zit.

  M’n avond is een beetje naar de klote door zo’n akkefietje. Laatst ook al op TV een verhaal over de particuliere beveiligers die niet goed opgeleid zijn om hun agressie te beteugelen. En in Londen worden de relschoppers gestraft terwijl de miljoenenfraudeurs vrij rondlopen. Dan heb je nog de ondemocratische benoemingen van hoge posten, zowel in Nederland als Italië en Griekenland. De macht van de rijke rechtse elite wordt meer en meer zichtbaar.

  Vrolijk Kerstfeest

 3. Verdachten zijn veroordeeld voordat ze überhaupt een rechter gezien hebben.

  Politie lijkt hier weer eens voor eigen rechter te spelen.

  Wanneer leert men nou eens wat zorgvuldiger te zijn en tegelijkertijd handicaps serieus te nemen.

  Dit is gewoonweg Walgelijk.

 4. Zo is ‘t Bami, maar de miljoenen en miljardenfraudeurs heb je echter lang niet alleen in London, ze tieren welig wereldwijd en hebben boter op hun hoofden, erger nog dan de Italiaanse maffia. Kijk, er is maar ‘n selecte groep die alles voor ons bepalen en de zogenaamde gekozen leiders zijn enkel marionettepoppetjes.
  Eigenlijk hebben we collectief last van het STOCKHOLM-SYNDROME. Nederland is nu wel zéér fascistisch geworden met slechte politieagenten in heel NL. #illuminate #Bilderberggroupe

 5. De Illuminate is ‘n sellecte wereldwijde duistere organisatie dat het slecht met de burger voor heeft en datzelfde geldt ook voor de Bilderberggroep. Veel van dat soort onthullingen kun je op
  niburu lezen

   1. wederom een die de gedachte heeft dat de wetenschap God is wel laat ik een ding duidelijk stellen tegen het ja van de wetenscap is er altijd nog 2 maal nee en waarm komt de wetenschap voor ze met een onderzoek van de aarde eerst bij de paragnosten en waarom komen er nu zoveel fouten uit de medische wetenschap naar voren hopewel het maar een topje van de ijsberg is de boel kapotmaken is de wetenschap nummer 1 in

 6. Ach, we zullen het Willem maar niet kwalijk nemen. Deze autochtoon moet nog wat inburgeren in de Nederlandse taal. Het is ook best lastig met al die punten en hoofdletters als je grammaticaal gehandicapt bent. Allemaal de schuld van links natuurlijk..

Comments are closed.