Ons mooie land teruggeven

Ik wil een hetze ontketenen tegen PVV-stemvee. U weet wel, zo’n stiekeme, geruisloze hetze met graffiti en pogingen tot brandstichting. Zo’n hetze waarvoor niemand zwaaiend met fietskettingen de straat op gaat. Zo’n hetze waarvoor je geen kaalkopjes of ander Ungeziefer inzet, maar de media.

We gaan het in de media namelijk nadrukkelijk niet hebben over die hetze. We hebben alleen maar aandacht voor de misdaden van PVV-stemvee. Hero Brinkman moet smeken om alsjeblieft een keertje zijn kant van het verhaal te mogen uitleggen bij Pauw en Witteman. Tevergeefs, natuurlijk: we nodigen allereerst alleen de idiootste, meest fanatieke, minst geletterde PVV-kloothommels uit, die we vinden kunnen. En als Brinkman dan eindelijk zelf mag, gaan we eerst verplicht kijken naar wat beelden van Breivik. Een minuutje of tien slow motion executies van Noorse kinderen met van die doemmuziek eronder, en tussendoor inzoomen op die bolle kop. Extra warme lamp erboven, kijk ‘m zweten!

Natuurlijk gaan PVV’ers in hun eigen vieze hoekjes van het internet een beetje huilie-huilie zitten doen over deze situatie. Tsja, zeggen wij dan, dan moet je ook maar afstand nemen van die PVV’ers “die het voor de rest verpesten”. Tenslotte weten jullie heel goed dat wij zo niet met elkaar omgaan “in dit land”. En vervolgens drukken wij een extra oplage van onze krant vanwege de afschuwelijke terroristische aanslag op een van Onze Jongens van de EOD, waarvan het motief wijst in de richting van maximumsnelheid-fundamentalisten. En laten PVV’ers dat nou ook “allemaal” zijn. Dat vraagt om de grootste chocoladeletters die de krant in huis heeft. Zie je wel!! Het zal weer eens niet dat tokkietuig van de PVV wezen!

Als je dit scenario zo’n vijf jaar weet vol te houden, is Nederland vervolgens klaar om gezuiverd te worden. Wij geven ons mooie land terug aan hardwerkende Nederlanders, zeggen we dan. PVV-stemvee moet tekenen om “vrijwillig” naar een van de containerdorpen te verhuizen die we voor ze bouwen. Ergens tussen Oostwold en Nieuwolda, of tussen Rott en Epen. Als er maar weinig is wat ze kapot kunnen maken, dat tuig.

En ja, daar moeten ook jongens als Ehsan Jami naartoe. Jonge studenten die eigenlijk best kans maken op een toekomst zonder PVV. Maar helaas, ondanks liters tranen moet hij zijn studie staken en in een container gaan zitten, temidden van het hopeloze schorem dat hij zelf heeft gecreëerd.

Dus eigenlijk is het ook nog eens allemaal zijn eigen schuld. Tsja, dat heb je met dat tuig.

Advertisements

7 Comments

  1. En hiermee wordt het lage niveau van de links fascist weer mooi tentoongesteld. Je predikt hier om de boel te vervalsen om een blijkbaar niet bestaande (anders hoef je niets te vervalsen) ideologie uit te bannen. Jouw mooie land is duidelijk de mijne niet. Orwell had jou in gedachten toen hij “Animal farm” schreef.

  2. Bij de koppensnellerssite Artikel7 heeft men jouw nu ook ontdekt, Rob (ff scrollen naar de reactie van 22.38). Vandaar de bezoekjes van Mark187 en Bert.

  3. Ach, Artikel7! Wat gezellig. Nog steeds in de extreemrechts-ontkenningsfase, makkers? Nou eh… hou zee dan maar. En welkom. Wel je zwarte laarzen vegen voordat je binnen komt hoor. Ik blijf die Poolse modder niet van mijn schone vloer vegen.

Comments are closed.