Wat te doen bij islamisering?

(Informatie van de Rechtsoverheid)

Ook in Nederland kunnen we te maken krijgen met islamisering. Het is verstandig u hierop voor te bereiden.


Zorg altijd voor een noodpakket

U kunt zich bijvoorbeeld voorbereiden op de islamisering door een noodpakket samen te stellen. In een noodpakket zitten spullen die u helpen u in geval van islamisering enige tijd te redden. Een noodpakket bevat in ieder geval: een radio op batterijen; een zaklamp; een eerstehulpdoos; een CD-speler op batterijen; Nederlandstalige muziek; boeken van Hans Jansen en/of Martin Bosma; een Prinsenvlag; een gereedschapsset en een waarschuwingsfluitje. Daarnaast is het verstandig in ieder geval een Bijbel of Torah in huis te hebben. Ga ook na wat voor uw specifieke gezinssituatie onmisbare producten zijn. Kijk voor meer tips op www.nederlandislamiseert.nl.

Algemene tips

Iedere islamisering is anders, maar voor elke islamisering geldt in ieder geval:

  • Blijf zo rustig mogelijk en denk na voordat u handelt.
  • Waarschuw en informeer mensen in uw omgeving.
  • Als u gewond bent of in acuut gevaar verkeert, alarmeer dan de hulpdiensten of probeer anderen om hulp te vragen.
  • Bent u zelf niet gewond, help dan waar mogelijk anderen.
  • Probeer informatie te krijgen van een betrouwbare bron. Luister naar de calamiteitenzender of kijk op http://www.islamcrisis.nl.
  • Volg de instructies van de hulpdiensten en de overheid op indien deze nog niet geïslamiseerd zijn.

Hoe te handelen in het geval van?

Islamisering kan vele vormen aannemen. Hoewel uiteindelijk altijd levensgevaarlijk, zijn niet alle vormen onmiddellijk bedreigend.

  • Toename van islamitische klederdrachten op straat; vooral lange baarden, hoofddoekjes en gezichtssluiers. Stel een noodpakket samen en zorg voor een deugdelijke schuilruimte.
  • Islamisering van het onderwijs. Zorg dat uw kinderen u dagelijks vertellen wat er op school besproken is. Indien u een toename bespeurt van islamitische onderwerpen zoals halal, sharia, hoofddoekje, boerka, nikaab, sluier, ramadan, moskee, minaret, Allah, Mohammed, de Profeet, Mekka, couscous, shoarma, hommous, haal dan onmiddellijk uw kinderen van school, ga over op thuisonderwijs en zet uw kinderen op een strikt dieet van varkensvlees.
  • Islamisering van overheidsdiensten, vooral politie en krijgsmacht. U herkent dit aan een plotselinge toename van het aantal geüniformeerde ambtenaren met baarden of hoofddoekjes; patrouilles van leger of politie in open pickuptrucks, gewapend met raketwerpers; of de oprichting van politie- of legereenheden die over de kuisheid moeten waken. Ga niet de straat op tenzij dit absoluut noodzakelijk is. Laat niemand uw huis binnen en hou uw schuilruimte gereed voor onmiddellijk en langdurig verblijf.
  • Oproep tot gebed. Hoort u de islamitische oproep tot gebed, ga dan direkt naar binnen, sluit deuren en ramen, betrek uw schuilruimte en stem de radio af op de calamiteitenzender.

Islamitische revolutie

In het geval van islamitische revolutie meldt u zich bij het dichtstbijzijnde PVV-kantoor alwaar instructies aangaande het gewapende verzet verkrijgbaar zijn op vertoon van gewaarmerkte kopieën van de paspoorten of identiteitsbewijzen van zowel uw vader als uw moeder. De PVV-kringleider behoudt zich het recht voor, eenieder te weigeren zonder opgave van redenen.

 

Een publicatie van het ministerie van Binnenlandse Zaken, Directoraat-Generaal Islam.

Advertisements

2 Comments

Comments are closed.