Genoemd op GeenStijl

Er schijnt in het weekeinde iets gebeurd te zijn in Amsterdam. De slutwalk. Ik heb dat woord wel voorbij zien komen maar heb er verder niks over gelezen. Het zal allemaal wel. In de marge daarvan schijnen enkele types de cameraman en verslaggever van GeenStijl te hebben aangevallen. Dat zal dan ook wel, ik heb het filmpje niet gezien.

Vanaf mijn huis naar het Damrak, vertelt Google Maps mij, is het 2138 kilometer. Dat is verder weg van onze hoofdstad dan Zjytomyr of Örnsköldsvik. Toch haalt Marck Burema alias Pritt Stift het in zijn zieke harses om mij bij dat incidentje van niks te betrekken, en wel als “geweldsverheerlijkende argumentloze met roodlederen fascistenlaarzen”. En hij wil weten waar mijn huis woont.

Tsja, Marck, zoveel eigen doelpunten. Je zou bijna denken dat de cellen in je kop zich tot een juichende tumor hebben gevormd. Want waar zijn de argumenten voor jouw beschuldigingen eigenlijk? En wie is er dus ‘argumentloos’?

Dan mijn huis. Iedereen weet waar ik fokking woon, ongelofelijke faalhaas. Ik trek een spoor over het internet dat zo breed is dat de PVV er een maximumsnelheid van 180 voor eist. In tegenstelling tot een zekere laffe aarsworm die angstvallig anoniem probeert te blijven onder de naam Pritt Stift, en over wie op het hele internet niets te vinden valt. Behalve Rotte Vis natuurlijk, en dat vind je precies waar je het verwacht.

Dus wanneer komen jullie eens langs? Neem Rutger mee, of die dweil van een Jelte, en natuurlijk een camera. Dan maken we er een gezellig dagje van. Of ben je bang het hele eind voor niks te reizen? Tsja, die kans zit er wel een beetje in. Je bent al niet meer zo populair want ik heb niet één enkel emailtje of tweetje mogen ontvangen aan de hand van je schrijfseltje. Dus kom bij de TMG-Jugend niet ook nog eens aan met een filmpje van een dichte deur in Zuid-Italië. Dan word je genadeloos kaltgestellt.

En dan dat verheerlijken van geweld. Juist, zullen we een handje comments doen? Ik hoef gelukkig niet verder te zoeken op die ranzige site van jullie want ze staan er meteen onder:

Jelte, mietje.. wijf of niet ik zou dr zo op dr muil stoempen, en hard ook !

Als ik Jelte was geweest had ik die stinkende linkshoer helemaal verrot geschopt. 

Geenstijl, mietjes, Jullie kunnen niet eens een krakertje mishandelen. Echt zwak.

Kunnen jullie niet oproepen tot het vermoorden of in ieder geval flink meppen van die lui?

Hysterische wijven……….
Misschien moesten ze maar eens een goede beurt krijgen, met of zonder dwang doet er niet toe……..

Als ze dat doen mag je ze in zoutzuur flikkeren. Zouden ze sowieso met die lui moeten doen.

En zo voort, en zo verder. Knappe jongen die één uitspraak van mij van dat niveau vindt. Nee, echt, alleen links is gewelddadig. Maar ik hoef natuurlijk helemaal die figuren niet te verdedigen. Ik heb niks met ze te maken, en met de Internationale Socialisten al helemaal niet. Ik ben zelfs nooit lid geweest van de VARA.

Konden we dat allemaal maar zeggen, of niet Marck? Hoe voelt dat nou, kakken in de bak waar je jarenlang uit gevreten hebt? Verschillig?

Advertisements

15 Comments

 1. Het is grappig stuitend hoe die jongelui zieke hufters van GS elke gelegenheid aangrijpen om mensen te beledigen de stront in te trappen. Een interview kan niet over de inhoud gaan, het móet confronterend, brutaal, grof, onbeschoft, hufterig. Zo ook de artikeltjes smerige vuilspuiterij op het blog. Alsof ze na het schrijven even te checklist langs lopen en tot hun schrik ontdekken dat er niet genoeg kwetsends in staat. En húp, een gratuite belediging naar Francisco van Jole of een andere gematigde stem kryptofascistische linkse haatzaaier er in.

 2. Goed blog over deerniswekkende zaken annex droevige figuren in ons zo langzamerhand met recht pathetisch te noemen landje.

 3. Boem! Die zit, maar zal hij het ook begrijpen? Ik vrees het ergste gezien het niveau van al z’n (andere) braakseltjes.

 4. Is het dan het verlangen om ook slachtoffer van Geenstijl te zijn of kan je gewoon niet goed lezen?

  Pritt/GS wil niet weten waar jouw huis woont maar het huis van de [edit: die club heeft een andere naam] Internationale Socialisten die hun cameraploeg aanvielen.

  [edit: insinuaties aan het adres van Breedveld mag u bij Breedveld plaatsen]

 5. @Nico (June 6, 2011 at 3:02 pm)

  GS: “Het zijn de naargeestige voetsoldaatjes van Jolo, …. fascistenlaarzen maar op. Wij willen weten waar hun huis woont.”

  En hoe kom jij dan op: “Pritt/GS wil niet weten waar jouw huis woont maar het huis van de (Inter)Nationaal Socialisten”?

  En ja, ik heb het stuk gelezen.

 6. “Het zijn de naargeestige voetsoldaatjes van Jolo, Bart Ebisch, Rob van Kan, Rob Zachte, Peter Piepmuis en noem al die geweldsverheerlijkende argumentlozen met hun roodlederen fascistenlaarzen maar op.”

  Wat? Dit heeft niks met jou te maken. Er is geen bewijs dat dit iets met jou te maken heeft. En ineens word je publiekelijk geïmpliceerd in een geweldsmisdrijf (nou ja, voor zover je het dat kunt noemen). Dit is niet simpelweg schelden op “links gespuis”, dit is iemand bij naam betrekken bij een totaal geïsoleerde zaak.

  Persoonlijk zou ik daar echt pisnijdig van worden en ik vraag me af of dit niet als laster uitgelegd zou kunnen worden.

 7. Mocht je toch worden lastig gevallen naar aanleiding van Burema, dan kan je hem altijd persoonlijk om uitleg vragen bij hem thuis of via de telefoon.
  Misschien dat het de kou uit de lucht kan nemen ..

  [edit – adres en telefoonnummer noemen, dat doen we dus nog even niet. Maar de informatie is niet weggegooid.]

Comments are closed.