De trom van Wilders

De PvdA wil een strafrechtelijk onderzoek naar pedofielenclub Martijn en dat lijkt me inderdaad een goed idee. Vragen om een onderzoek heeft niets van het onsamenhangende gebrul dat de laatste tijd voor meningsuiting doorgaat; het is geen oproep tot uitzettingen, massale arrestaties, keiharde straffen of inzet van het leger. Een onderzoek, zo doe je dat in een democratische rechtsstaat.

Enter de PVV, die bij monde van kamerlid Lilian Helder in de Telegraaf laat weten:

“Dit is een hele akelige club, met hele verwerpelijke standpunten, maar we moeten als politiek niet te hard op de trom gaan slaan.”

De partij van de oorlog tegen Iran, de partij van de deportatie van miljoenen moslims uit Europa, de partij van de Koran-is-Mein-Kampfdoctrine, de partij van de ‘tsunami van islamisering’ wil niet te hard op de trom slaan. Ongelofelijk.

Is het omdat pedofielen geen moslims zijn? Of willen ze beslist nooit te enthousiast zijn voor een plan van de PvdA, al past het nog zo in hun rechtspopulistische straatje? Waarom staat de PVV niet vooraan om schuimbekkend hun verontwaardiging te uiten?

Dat is me ook wel een onderzoekje waard.

Advertisements

2 Comments

  1. Waarom staat de PVV niet vooraan om schuimbekkend hun verontwaardiging te uiten?

    Gezien het feit dat ze vrouwenmeppers en pornoboeren als lid hebben kan ik mij wel een reden voorstellen, alleen zou dat als smaad kunnen worden gezien.
    Jammer dus.
    Ik heb geen idee

  2. Normaliter zijn deze figuren er als de kippen bij om de profeet Mohammed (vzmh) van pedofilie te beschuldigen. Maar blijkbaar is dat alleen een schande als je een moslim bent.

Comments are closed.